Beste geïnteresseerde!

Beste geïnteresseerde!

De wens om groen en natuur van buiten naar binnen te halen, gaat na enkele jaren in vervulling. Ik, Esmée Milan Bezema, heb me samen met de medewerkers van InGroen Projecten verdiept in de vele positieve effecten van interieurbeplanting, met als resultaat: de start van InGroen Interieurbeplanting begin dit jaar. InGroen Interieurbeplanting focust zich volledig op het vergroenen van uw bedrijfsruimte, zodat ook u als ondernemer een mooie bijdrage kan leveren aan een gezonder en milieuvriendelijker Noordoostpolder.

 

 

 

 

 

 

 

De afgelopen maanden hebben wij ons gericht op het professioneel neerzetten van InGroen Interieurbeplanting. Kwaliteit en professionaliteit vinden wij erg belangrijk, ook in de beginfase. Maandenlang hebben wij ons laten informeren over de vele diverse soorten beplanting en raakten wij geïnspireerd door alle mogelijkheden welke beschikbaar zijn op de markt. Tevens zijn wij op zoek gegaan naar een pand waarin wij een showroom kunnen realiseren, zodat wij tastbare producten aan u kunnen laten zien. Over de verhuizing van locatie houden wij jullie uiteraard op de hoogte via deze nieuws-pagina en via Facebook.

‘Wie groen doet, groen ontmoet’

Met alles wat wij doen, houden wij rekening met de impact ervan op het milieu. Hiermee willen wij onze klanten en partners graag inspireren en stimuleren hetzelfde te doen. Wij hebben dus veel ambities op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo willen wij voor onze medewerkers een veilige, prettige en gezonde werkomgeving creëren: iets wat wij ook in uw bedrijf ambiëren. Ook investeren in onze mensen door middel van opleidingen, trainingen en werkgelegenheid krijgt bij ons een hoge prioriteit.

Wij zijn dus inmiddels officieel gestart met ons nieuwe bedrijf. Wij barsten van de energie en hebben er heel veel zin in. We hopen u dan ook snel te kunnen ontmoeten!

 

 

InGroen Interieurbeplanting is onderdeel van InGroen Projecten.