De aarde doorgeven aan de volgende generaties

InGroen Projecten richt zich op de meest groene leefomgeving waarin de omgang met water, biodiversiteit, welzijn van mens en dier en een positieve omgang met de natuur een centrale rol vervullen. Met alles wat wij doen houden wij rekening met de impact ervan op het milieu. Hiermee willen wij onze opdrachtgevers en partners graag inspireren en stimuleren hetzelfde te doen.

Onze reguliere werkzaamheden bevatten onder andere ontwerp, aanleg en onderhoud van groene binnen- en buitenprojecten, aanleg van groendaken en groene gevels en het realiseren van groene schoolpleinen (inclusief procesbegeleiding). Samen kijken we naar alle mogelijkheden.

Groen is goud

Al van jongs af aan was Arjan Schwering met groen bezig: plantjes kweken en deze met de traptrekker langs de deuren verkopen. Van groen werd hij pas echt blij. Natuurlijk ging hij na de middelbare school de hoveniersopleiding doen. Na jaren werkervaring opdoen bij een fijne werkgever besloot Arjan in 2012 voor zichzelf te beginnen. Het besef dat groen steeds minder prioriteit kreeg in de tuin, kwam een paar jaar later. Groen maakte plaats voor grijs, planten voor verharding of grind: pijnlijk voor iemand met een enorm groot, groen hart.

Een liefde voor groen ontstond ook bij Arjan zijn wederhelft: Esmée Milan (roepnaam Milan) specialiseerde zich met volle vaart en heel veel enthousiasme in de wereld van interieurbeplanting. Van luxe potten met planten tot volledige groene wanden: in korte tijd werd de wereld van het binnengroen helemaal eigen.

In 2017 maakten we een ommezwaai binnen het bedrijf: de focus ging naar het vergroenen van de buiten- èn binnenruimte. De nieuwe naam, InGroen Projecten, omvat al onze werkzaamheden. Nog steeds besteden we dagelijks aandacht aan het leren over waterbuffering, circulariteit, ‘Sick Building Syndrome’ en alle innovaties in onze groenbranche. We hebben een fantastisch team met een enorme passie voor groen. Samen maken we de wereld mooier, groener, beter. Groen is fantastisch. Groen is goud!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij hebben veel ambities op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo willen wij voor onze medewerkers een veilige, prettige en gezonde werkomgeving creëren: iets wat wij ook in uw bedrijf ambiëren. Ook investeren in onze mensen door middel van opleidingen, trainingen en werkgelegenheid krijgt bij ons een hoge prioriteit.

Maar professionaliteit, kwaliteit, service en vertrouwen richting onze klanten staat altijd voorop: wij zijn pas tevreden over ons werk wanneer u tevreden bent.

Ons team