Het onderhoud van de interieurbeplanting wordt, volledig (minimaal 13x per jaar) of eens per afgesproken periode (2-4 keer per jaar), uitgevoerd door enthousiaste, ervaren en opgeleide medewerkers.

Wat doen we allemaal tijdens het onderhoud van de bakken en planten?

Bij een volledig onderhoudsprogramma geven we de juiste hoeveelheid water en op het juiste moment voeding, we houden de bakken en planten schoon en stofvrij, verwijderen plantmateriaal, voeren snoeiwerkzaamheden uit, bestrijden schadelijke insecten (biologisch) en draaien de bakken regelmatig. Zo houden we de planten in een topconditie.

In sommige gevallen spreken we af dat we eens per half jaar of eens per kwartaal komen. Dit doen we dan meer vanuit een ondersteunende rol en zodat we vroegtijdig eventuele problemen kunnen ontdekken.

100% plantgarantie

Bij een volledig onderhoudsprogramma* bieden we 5 jaar lang 100% plantgarantie. We gaan er vooraf niet vanuit dat het nodig is om planten te vervangen, maar zijn er toch planten die zo slecht worden dat ze aan vervanging toe zijn, dan doen we dat kosteloos.

* Bij overname van bestaande beplanting worden de planten van tevoren beoordeeld.

Hebben jullie op dit moment een onderhoudsovereenkomst met een andere leverancier? Het is altijd goed om de prijzen en kwaliteit van de diensten eens met elkaar te vergelijken. Binnen twee werkdagen kunnen wij aangeven of het goedkoper en wellicht ook beter kan!