Een woning, kantoor, bedrijfspand of hotel… Beplanting brengt leven in het interieur. In de afgelopen jaren hebben wij ons ontwikkeld tot de interieurbeplantingsspecialist van onze regio. Wij brengen in kaart van de wensen zijn. Vervolgens gaan we aan de slag met een beplantingsplan waarbij we groene ruimtes creëren waar mensen graag komen, werken en verblijven.

Interieurbeplanting geeft ons een fijn en veilig gevoel. “Dichterbij de natuur staan” heeft een positieve werking op onze gemoedstoestand. Ook zorgt het voor een verhoging van het zuurstofgehalte in de ruimte, wordt de lucht gezuiverd en wordt de luchtvochtigheid verbeterd. Interieurbeplanting draagt dan ook bij aan een afname van het ziekteverzuim en stimuleert de productiviteit en creativiteit van medewerkers.

Van de mooiste pot/plant-combinaties tot volledige groene wanden, van dividers tot mosschilderijen. Wij gebruiken onze eindeloze creativiteit om een mooi, functioneel en haalbaar beplantingsplan voor jullie op papier te zetten.

Werkwijze

  • Ontwerp op maat: bij zakelijke relaties komen we altijd langs, zodat we de situatie kunnen zien en ervaren. Ook is deze kennismaking natuurlijk erg belangrijk omdat we wellicht een langdurige relatie met elkaar aangaan. Tijdens de kennismaking bespreken we alle wensen, bekijken we het hele gebouw en de manier waarop er gewerkt/geleefd wordt en maken we een aantal foto’s. Hierna gaan wij aan de slag met een ontwerp.
  • Ben je helemaal tevreden over het vergroenen van de binnenruimte? Dan plannen we de levering in. We informeren de medewerkers over onze werkzaamheden op locatie, maar uiteraard doen wij altijd onze uiterste best medewerkers zo min mogelijk tot last te zijn.
  • Na de levering hebben planten vaak wat tijd nodig om te acclimatiseren. In de eerste periode houden we de planten dan ook extra goed in de gaten.
  • Het onderhoudsprogramma is in de ontwerpfase al ter sprake gekomen. Om planten mooi te houden en er lang van te kunnen genieten, nemen wij vaak het volledige onderhoud op ons. Wij maken de planten schoon, draaien de bakken regelmatig, snoeien de beplanting, bestrijden schadelijke insecten met een biologisch middel en geven de juiste hoeveelheden water en voeding. Met ons enthousiasme en onze passie houden wij de planten in topconditie. Bezwijkt een plant toch ondanks al onze liefde, dan vervangen wij deze kosteloos.

Bij de binnendiensten van InGroen Projecten heb je altijd een vaste contactpersoon. Onze medewerker is op deze manier altijd op de hoogte van de situatie en kan zo op de juiste manier handelen.

Door heel Nederland

Onze diensten reiken tot ver buiten onze eigen regio, zowel voor advies en levering als voor onderhoud.