Is het belangrijk dat de buitenruimte er altijd verzorgd uitziet? Dan is het verstandig dat onze collega’s periodiek langskomen. Omdat iedere buitenruimte uniek is en omdat iedere opdrachtgever andere wensen heeft, maken we per locatie een op maat gemaakt onderhoudsprogramma. In de eerste gesprekken komen alle onderhoudswerkzaamheden komen aan bod. Onze teams kunnen langskomen om het gazon te maaien, te snoeien, hagen te knippen, onkruid te wieden en blad te ruimen. Sommige locaties wensen een zeer intensief onderhoudsprogramma, voor andere locaties is een aantal keer per jaar voldoende. In goed overleg maken we een geschikt plan.

Communicatie

Ons team gaat voor de langere relaties. Wij vinden het belangrijk dat we een vertrouwensband creëren met onze opdrachtgevers: zij moeten altijd van ons op aan kunnen. Wij zijn er immers om hen volledig te ontzorgen. Iedere opdrachtgever krijgt een eigen projectleider: dit is de collega die alles weet over deze buitenruimte en de bijbehorende specificaties en afspraken. In sommige gevallen wordt de projectleider ondersteund vanaf kantoor, maar vaak worden afspraken direct op locatie gemaakt.

Een keer kennismaken?

Om te ervaren of onze aanpak van groenonderhoud bij je past, kun je voor de eerste onderhoudsbeurt gebruik maken van ons speciale onderhoudsaanbod: een halve dag tuinonderhoud van een professionele hovenier voor €205,- inclusief btw. Neem contact met ons op om gebruik te maken van dit aanbod.