Winkelmedewerker (16-24 uur)

Voor onze stadstuinwinkel Huisje Boompje Plantje in Kampen zijn wij, vanaf 1 september, op zoek naar een parttime winkelmedewerker voor 16-24 uur in de week. Onze stadstuinwinkel bevindt zich in hartje Kampen en brengt een klein stukje natuur naar de stad. In de winkel staat de verkoop van planten en bijproducten centraal, maar mensen kunnen hier ook terecht voor vragen over tuinieren, biodiversiteit, efficiënt watergebruik e.d.

Locatie: Kampen

Uren per week: 16-24 uur

Wij zijn op zoek naar een echt ‘familielid’. Goed contact en een open, eerlijke en gezellige houding staan bij ons centraal: samen bereiken we één doel.

Wat vragen we?

We vragen van je de bezoekers in onze winkel te adviseren en te informeren over het belang van groen. De winkel ziet er netjes en fris uit. De planten worden goed in de gaten gehouden en op de juiste manier verzorgd, zodat wij de klanten van de hoogste kwaliteit planten kunnen blijven voorzien. Je bent flexibel: wij hebben veel ideeën op het gebied van vergroening en educatie en hebben daar ook jouw hulp bij nodig. Je inspireert en motiveert, je stapt samen met ons op de trein richting een mooi avontuur. Je bent enthousiast en vrolijk: daar worden wij ook heel blij van! Kennis van beplanting is een pré, maar de wil om erover te leren vinden we veel belangrijker. Daarnaast ben je woonachtig in Kampen of voorzien van een rijbewijs.

Wat bieden wij jou?

  • Wij geven je de kans om mee te werken aan een innovatief, groen bedrijf waarbij een gezonde leefomgeving voor mens, dier en natuur voorop staat. Hier kun je creativiteit en ondernemerschap laten zien. Een functie met veel diversiteit dus, mits je deze kansen zelf aangrijpt;
  • Een leuk team waarbij we samen toewerken naar ons doel;
  • Marktconform salaris op basis van ons cao.

 

Ben je geïnteresseerd in deze functie, stuur dan snel een motivatie en cv naar welkom@huisjeboompjeplantje.nl