Voorman Hovenier Onderhoud en lid OT (37 uur)

Ons bedrijf groeit en er is steeds meer vraag naar groene schoolpleinen, grote villa- en boerderijtuinen, beweeg- en beleeftuinen en het onderhouden hiervan. Met ons fantastische team werk je samen aan het creëren en het mooi houden van de mooiste en groenste projecten. Door jouw ervaring en interesse in groen, biodiversiteit en waterberging lukt het jou om alle onderhoudsadressen op topniveau te houden.

Standplaats: Emmeloord

Uren per week: 37 uur

Niveau: minimaal MBO Niveau 4 of >5 jaar werkervaring

Wij zijn op zoek naar een echt ‘familielid’. Goed contact en een open, eerlijke en gezellige houding staan bij ons centraal: samen bereiken we één doel.

Wat vragen we?

Het mooier maken van de groene leefomgeving is jouw passie. Je doet dit niet zomaar: je zet je met hart en ziel in voor een groenere wereld. Je ziet het werk en je voelt je verantwoordelijk voor de uit te voeren werkzaamheden. Je bent sociaal en goed in het contact naar klanten en het team. Je weet alle ins en outs van alle onderhoudsadressen (ongeveer 80 adressen voor periodiek onderhoud), je stuurt de twee onderhoudsteams aan en zorgt ervoor dat de verrichte werkzaamheden aan onze kwaliteitswensen voldoen. Daarnaast ben je onderdeel van het ‘OT’, het Operationeel Team. Het Operationeel Team geeft sturing aan het bedrijf en zorgt ervoor dat het team gezamenlijk alle doelen najaagt. Je hebt de opleiding Hovenier niveau 4 afgerond en/of meer dan 5 jaar werkervaring in een vergelijkbaar bedrijf. Je bent in het bezit van een rijbewijs (BE is een pré) en VCA diploma.

Wat bieden wij jou?

  • Wij geven je de kans om mee te werken aan een innovatief, groen bedrijf waarbij een gezonde leefomgeving voor mens, dier en natuur voorop staat. Plezier in het werk is bij ons erg belangrijk. Even gezellig wat drinken na het werk is bij ons geen uitzondering;
  • Zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen.
  • Mogelijkheden tot werkgerelateerde cursussen en/of trainingen die passen bij je functie;
  • Diverse doorgroeimogelijkheden;
  • Inzicht in de (financiële) resultaten, zodat je kan leren en bijsturen;
  • Eigen bus, telefoon en tablet om administratie bij te houden;
  • Marktconform salaris.

 

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Laat het ons weten… Je mag appen of bellen naar Esmée Milan Bezema (06-38121563) of mailen naar esmeemilan@ingroen.nl