Tuin- en Landschapsontwerp

Wanneer u plannen heeft om een buitenruimte opnieuw in te richten (renovatie) of wanneer u geïnteresseerd bent in een nieuw te ontwikkelen buitenruimte (openbaar of particulier/zakelijk) of landschap, dan kunt u met ons de wensen bespreken. Wij starten ieder traject met een kennismakingsgesprek. Hierin worden de eerste kaders duidelijk. In de meeste gevallen maken wij een snelle schets met een prijsindicatie. Hiermee houden we alvast rekening met randvoorwaarden, zoals wetgeving, vergunningen en financiën. Vanuit hier werken we verder of nemen we afscheid, maar dat laatste hopen we natuurlijk niet. Echter, wij zijn van mening dat een dergelijk traject alleen gestart kan worden wanneer er een wederzijdse klik is. Een traject duurt al snel een paar maanden en voor ons kleine, persoonlijke bedrijf is het goede gevoel ontzettend belangrijk.

Uniek

Ieder tuin- of landschapsontwerp is uniek. Met de door u aangegeven kaders en op- en aanmerkingen over de eerder gemaakte schets maken wij een passend ontwerp. Hierbij gaan we voor een optimale groenbeleving passend bij u, de woning en de omgeving.

   

Met groen als basis

Voor ons is groen de basis. Heeft u de wens om de tuin volledig dicht te straten ‘want dat is onderhoudsvrij’, dan komen we bij u langs om te laten zien dat er ook mogelijkheden zijn om een groene, onderhoudsvriendelijke tuin te creëren. Wij zijn niet de juiste partij wanneer bestrating en andere harde materialen de boventoon voeren.

Want groen is gezond. Een groene omgeving stimuleert beweging. Mensen worden productiever en raken minder snel gestrest. En groen reduceert de gevolgen van de klimaatverandering aanzienlijk. Wij zien ons bedrijf als een voorbeeld om te laten zien hoe het ook kan.

Begeleiding

Een openbare ruimte, een groen schoolplein of een beweeg- en beleeftuin vraagt om een verdergaande aanpak. Hierbij zorgen wij voor de juiste begeleiding met betrekking tot het ontwikkelen van een missie en een visie en ondersteunen u in subsidie-trajecten.