Plantadvies aan huis

Sinds de tweede lockdown hebben we onze unieke dienst ‘plantadvies aan huis’ geïntroduceerd. We komen met een bus vol planten en potten bij jullie thuis langs, zodat direct gekeken kan worden wat mooi op welke plek in het huis staat. Ondertussen krijg je zo veel mogelijk advies over de standplaats en verzorging van de planten. En… wat je hebt uitgekozen, blijft direct staan. Gelijk een fijn groen huis dus!

 

Nynke, interieurbeplanting particulier:

“Van groen om ons heen worden we gelukkig. Daarnaast is het ook nog eens erg gezond. Maar… veel geld uitgeven aan planten en ze niet kunnen onderhouden, vinden wij, net als jij, hartstikke zonde! Daarom komen wij graag bij je langs om je te adviseren over beplanting: welke plant kan op welke plek? Hoe vaak moet de plant water hebben? Wat vraagt de rest van de verzorging van jou?

We hebben een groot assortiment. Niet alles staat bij ons in de winkel, maar we hebben veel fijne leveranciers om ons heen. We maken een moodboard voor jou, je kiest de planten uit, wij bestellen ze en met een week of twee brengen we alles bij je thuis!”

038 – 4582621

of mail naar welkom@huisjeboompjeplantje.nl