Ons bedrijf

InGroen Projecten richt zich op de meest groene leefomgeving waarin de omgang met water, biodiversiteit, welzijn van mens en dier en een positieve omgang met de natuur een centrale rol vervullen. Met alles wat wij doen houden wij rekening met de impact ervan op het milieu. Hiermee willen wij onze klanten en partners graag inspireren en stimuleren hetzelfde te doen.

Wij hebben veel ambities op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo willen wij voor onze medewerkers een veilige, prettige en gezonde werkomgeving creëren: iets wat wij ook in uw bedrijf ambiëren. Ook investeren in onze mensen door middel van opleidingen, trainingen en werkgelegenheid krijgt bij ons een hoge prioriteit.

Maar professionaliteit, kwaliteit, service en vertrouwen richting onze klanten staat altijd voorop: wij zijn pas tevreden over ons werk wanneer u tevreden bent.

Reguliere werkzaamheden

Onze reguliere werkzaamheden bevatten onder andere ontwerp, aanleg en onderhoud van groene binnen- en buitenprojecten, aanleg van groendaken en groene gevels en het realiseren van groene schoolpleinen (inclusief procesbegeleiding).

Showroom

Vanaf week 34 (17 augustus) is onze showroom geopend voor alles omtrent groen, educatie en adviezen. Wilt u zeker weten dat u direct met de juiste persoon kunt spreken, maak dan vooraf een afspraak via onze contactpagina.