Ons bedrijf

InGroen Projecten richt zich op de meest groene leefomgeving waarin de omgang met water, biodiversiteit, welzijn van mens en dier en een positieve omgang met de natuur een centrale rol vervullen. Met alles wat wij doen houden wij rekening met de impact ervan op het milieu. Hiermee willen wij onze klanten en partners graag inspireren en stimuleren hetzelfde te doen.

Wij hebben veel ambities op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo willen wij voor onze medewerkers een veilige, prettige en gezonde werkomgeving creëren: iets wat wij ook in uw bedrijf ambiëren. Ook investeren in onze mensen door middel van opleidingen, trainingen en werkgelegenheid krijgt bij ons een hoge prioriteit.

Maar professionaliteit, kwaliteit, service en vertrouwen richting onze klanten staat altijd voorop: wij zijn pas tevreden over ons werk wanneer u tevreden bent.

Reguliere werkzaamheden

Onze reguliere werkzaamheden bevatten onder andere ontwerp, aanleg en onderhoud van groene binnen- en buitenprojecten, aanleg van groendaken en groene gevels en het realiseren van groene schoolpleinen (inclusief procesbegeleiding).

Winkels

In Kampen en Zwolle hebben we twee stadstuinwinkels ‘Huisje Boompje Plantje‘. Hier treft u een groot assortiment aan potten, (kamer)planten en bijbehorende accessoires, maar ook veel producten met betrekking tot het verduurzamen van uw eigen omgeving. Van regentonnen tot wormenhotels. Van bloemen uit de regio tot vogelvoer.

Maar daarnaast gebruiken we onze winkels vooral ook als visitekaartje voor de rest van onze werkzaamheden. We geven hier informatie en advies over het vergroenen van binnen- en buitenruimte.