Onderhoudsprogramma Interieurbeplanting

Het aanschaffen van interieurbeplanting kan een kostbare investering zijn. Het is zonde wanneer het na aanschaf niet goed bijgehouden wordt. Hoewel het onderhoud niet heel moeilijk hoeft te zijn, moet er wel tijd voor genomen worden. Door drukte en focus op andere werkzaamheden vinden medewerkers het vaak lastig om het onderhoud van de interieurbeplanting op een goede manier op zich te nemen. De planten worden vergeten of krijgen soms juist te veel aandacht.

Onderhoud uitbesteden

Bij het voorstellen van ons plan informeren we u ook over ons onderhoudsprogramma. In de meeste gevallen raden wij aan om het onderhoud uit te besteden. De voordelen hiervan zijn:

  • De verantwoordelijkheid voor het onderhoud hoeft niet bij een werknemer weggelegd te worden;
  • Tijdens vakanties of afwezigheid hoeft er niet nagedacht te worden over een vervanger voor de verantwoordelijke;
  • Wij geven de planten de nodige voedings- en meststoffen;
  • We houden de groei goed bij en snoeien daar waar nodig is voor een mooie vorm en gezonde groei;
  • We draaien de bakken, zodat de planten recht blijven groeien (i.p.v. naar het lichtste punt). Tevens houden we de bakken schoon en de plant stofvrij;
  • We doen twee keer per jaar preventieve ongediertebestrijding met een bestrijdingsmiddel. Ook constateren wij, over het algemeen, eventuele ziektes en plagen sneller dan een medewerker.
  • De planten zien er mooi uit en hebben een langere levensduur. In geval van een volledig onderhoudsprogramma heeft u daarnaast 100% plantgarantie. Kunnen wij niet voorkomen dat een plant het toch niet redt, dan zorgen wij voor een vervangende plant.

   

Overnemen onderhoudsprogramma

Heeft u al interieurbeplanting staan en wilt u dat wij het onderhoud overnemen? Dat willen we graag! Dan komen we graag langs en controleren wij eerst de staat van de huidige beplanting om u een passend voorstel te kunnen doen.

Heeft u interesse? Maak dan een afspraak. Wij komen graag bij u langs om u te informeren over alle mogelijkheden van het onderhoud van interieurbeplanting!

Ryanne Sietzema, Interieurbeplanting zakelijk

06 – 38121563

of mail naar ryanne@ingroen.nl