Nieuws

Voor het actuele nieuws rondom ons bedrijf verwijzen wij u graag naar onze social media-kanalen. U kunt de links vinden onderaan onze website.


Moswand bij Visscher Seafood

Gepubliceerd: 1 februari 2023

Visscher Seafood op Urk gaat voor één complete groene moswand ter bevordering van de akoestiek. Onlangs is het bedrijf begonnen met een aanbouw aan het huidige kantoor. De verbouwing is bijna af en dus konden wij aan de slag met de moswand. Binnenkort zie je hier het resultaat!

 


Plantenkennis bijspijkeren

Gepubliceerd: 24 januari 2023

Een essentieel vak in onze branche. Beplanting vormt namelijk de basis van alle tuinen en plantsoenen en voegt veel waarde toe aan de leefomgeving. Daarom geeft Arjan de aankomende periode iedere twee weken een les plantenkennis bij ons op kantoor.

Uiteraard hebben onze (medewerker) hoveniers de basis al op school geleerd, maar ook voor hen is het fijn om hier af en toe weer even bewust mee aan de slag te gaan. Voor sommige mensen op kantoor is het allemaal nieuw. Iedere twee weken krijgen de medewerkers nieuwe stof (Latijnse en Nederlandse namen, winterkenmerken van bomen, nomenclatuur). Om de vier weken staat er een kleine overhoring gepland.

 


Basiscursus kamerplanten

Gepubliceerd: 10 januari 2023

Groen doet ons goed! Planten in huis zorgt voor een aangename sfeer en een verbeterde luchtkwaliteit. Het brengt leven in het interieur! Maar dan… Hoe doe je de verzorging nou eigenlijk precies? Dat leren we je bij de korte basiscursus “Help, hoe verzorg ik mijn kamerplant?” in Emmeloord of Kampen. Meer informatie is te vinden op onze sociale media kanalen.

 


Groener interieur voor Hof van Smeden

Gepubliceerd: 21 december 2022

Zorggroep Oude en Nieuweland investeert in een groenere leefomgeving voor de bewoners van de Hof van Smeden in Emmeloord. Begin 2023 brengen we de eerste fase aan van het groene interieur- en beplantingsplan. In het voortraject mochten bewoners, commissieleden en medewerkers meedenken over de invulling. De verzorging van de beplanting gaan we gezamenlijk met de bewoners oppakken. Later meer!


Winterdiensten

Gepubliceerd: 4 december 2022

Wist u dat wij u in de winter kunnen helpen met het sneeuwvrij maken van uw locatie? Hoewel sneeuw natuurlijk hartstikke leuk kan zijn, komt het vaak niet op gelegen momenten. Wanneer dat het geval is, is het belangrijk om uw bedrijfsterrein ijs- en sneeuwvrij te houden. Dan kunnen medewerkers, klanten en leveranciers zich veilig over uw terrein verplaatsen. Onze medewerkers kunnen zowel sneeuwschuiven als (preventief) strooien. Vraag Arjan naar alle mogelijkheden.

 


Nieuw gezicht: Marit

Gepubliceerd: 4 november 2022

Sinds 1 november is Marit werkzaam bij InGroen Projecten. Ze komt ons ondersteunen in de marketing.

 


Schoolplein Basisschool Het Kompas wordt steeds groener

Gepubliceerd: 1 november 2022

Het schoolplein van Het Kompas in Vollenhove wordt beetje bij beetje groener. Afgelopen weken hebben we, samen met een groep vrijwilligers, een aantal fasen doorlopen. Het onderbouwplein is nu zo goed als ‘af’ (lees: voor verdere ontwikkeling). Het bovenbouwplein zal volgen in 2023.

 


Indoorspeeltuin Binnenplezier in Kampen is geopend

Gepubliceerd: 20 juni 2022

Vandaag heeft indoorspeeltuin Binnenplezier haar deuren geopend. Voor dit project werden we bijna een jaar geleden benaderd: Binnenplezier wil veel groen. In februari 2022 zijn we samen met de eigenaren naar onze kweker in Aalsmeer gegaan om potten en planten uit te zoeken. Het resultaat is fantastisch! Veel succes, Binnenplezier!

   

 


Woningcorporatie Mercatus gaat voor groen!

Gepubliceerd: 20 mei 2022

Wij zijn trots op dit project waarbij wij maximaal mochten focussen op vergroenen en verduurzaming van de buitenruimte bij de Urkerwegflats in Emmeloord.

 


Groen in Hogeschool van Amsterdam

Gepubliceerd: 4 mei 2022

In samenwerking met Homint hebben we bij de Hogeschool van Amsterdam het groen op diverse plekken mogen realiseren. De opdrachtgever is erg blij met het resultaat en wij dus ook!

   

 


Mosschilderijen in Zwolle

Gepubliceerd: 29 oktober 2021

Ook particulieren vinden steeds vaker de weg naar mosschilderijen. Deze jonge mensen uit Zwolle zochten naar een unieke eyecatcher voor aan de hoge wand in de keuken. Het mos heeft geen onderhoud nodig en is daarom zeer geschikt voor heel veel verschillende ruimtes.

   

 


Overname Hoflaan Hoveniers

Gepubliceerd: 30 september 2021

InGroen Projecten neemt per 1 oktober 2021 Hoflaan Hoveniers uit Emmeloord over. Wij gaan uit van een prettige voortzetting met de medewerkers en opdrachtgevers van Hoflaan Hoveniers. Heeft u vragen over de overname, neem dan contact met ons op.

 


Nieuw gezicht: Jesse

Gepubliceerd: 1 augustus 2021

Sinds 1 augustus is Jesse werkzaam bij ons als werkvoorbereider. Jesse is een synoniem van enthousiasme, stressbestendig en daadkracht en daarmee een fantastische aanvulling op ons team.

 


Gemeente Noordoostpolder kiest voor InGroen Projecten

Gepubliceerd: 13 april 2021

Per april 2021 heeft Gemeente Noordoostpolder de verzorging van de interieurbeplanting uitbesteed aan InGroen Projecten in samenwerking met medewerkers van Concern voor Werk.

 


Ryanne vult ons team aan

Gepubliceerd: 6 juni 2020

Sinds 2 weken maakt Ryanne onderdeel uit van ons team. Zij wordt opgeleid tot projectcoördinator. Met haar grote organisatorische vermogen zal zij de nodige structuur aanbrengen in ons bedrijf. Een waardevolle aanvulling waar we hartstikke trots op zijn!