Nieuws

Voor het actuele nieuws rondom ons bedrijf verwijzen wij u graag naar onze social media-kanalen. U kunt de links vinden onderaan onze website.


Indoorspeeltuin Binnenplezier in Kampen is geopend

Gepubliceerd: 20 juni 2022

Vandaag heeft indoorspeeltuin Binnenplezier haar deuren geopend. Voor dit project werden we bijna een jaar geleden benaderd: Binnenplezier wil veel groen. In februari 2022 zijn we samen met de eigenaren naar onze kweker in Aalsmeer gegaan om potten en planten uit te zoeken. Het resultaat is fantastisch! Veel succes, Binnenplezier!

   

 


Woningcorporatie Mercatus gaat voor groen!

Gepubliceerd: 20 mei 2022

Wij zijn trots op dit project waarbij wij maximaal mochten focussen op vergroenen en verduurzaming van de buitenruimte bij de Urkerwegflats in Emmeloord.

 


Groen in Hogeschool van Amsterdam

Gepubliceerd: 4 mei 2022

In samenwerking met Homint hebben we bij de Hogeschool van Amsterdam het groen op diverse plekken mogen realiseren. De opdrachtgever is erg blij met het resultaat en wij dus ook!

   

 


Mosschilderijen in Zwolle

Gepubliceerd: 29 oktober 2021

Ook particulieren vinden steeds vaker de weg naar mosschilderijen. Deze jonge mensen uit Zwolle zochten naar een unieke eyecatcher voor aan de hoge wand in de keuken. Het mos heeft geen onderhoud nodig en is daarom zeer geschikt voor heel veel verschillende ruimtes.

   

 


Overname Hoflaan Hoveniers

Gepubliceerd: 30 september 2021

InGroen Projecten neemt per 1 oktober 2021 Hoflaan Hoveniers uit Emmeloord over. Wij gaan uit van een prettige voortzetting met de medewerkers en opdrachtgevers van Hoflaan Hoveniers. Heeft u vragen over de overname, neem dan contact met ons op.

 


Nieuw gezicht: Jesse

Gepubliceerd: 1 augustus 2021

Sinds 1 augustus is Jesse werkzaam bij ons als werkvoorbereider. Jesse is een synoniem van enthousiasme, stressbestendig en daadkracht en daarmee een fantastische aanvulling op ons team.

 


Gemeente Noordoostpolder kiest voor InGroen Projecten

Gepubliceerd: 13 april 2021

Per april 2021 heeft Gemeente Noordoostpolder de verzorging van de interieurbeplanting uitbesteed aan InGroen Projecten in samenwerking met medewerkers van Concern voor Werk.

 


Ryanne vult ons team aan

Gepubliceerd: 6 juni 2020

Sinds 2 weken maakt Ryanne onderdeel uit van ons team. Zij wordt opgeleid tot projectcoördinator. Met haar grote organisatorische vermogen zal zij de nodige structuur aanbrengen in ons bedrijf. Een waardevolle aanvulling waar we hartstikke trots op zijn!