Moswanden

Het gebruik van mos voor decoratieve doeleinden is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Met mos kan InGroen Projecten alle kanten op: van groene wanden tot aan schilderijen. Deze schilderijen kunnen zelfs verwerkt worden in een op maat gemaakt frame met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo erin.

Het mos wat gebruikt wordt, wordt behandeld met een milieuvriendelijke en afbreekbare prepareervloeistof, waardoor het een lange tijd goed blijft met behoud van de natuurlijke kleuren. Mos heeft geen licht of water nodig. Daardoor is het een prima alternatief in ruimtes waar reguliere beplanting niet mogelijk is. De luchtvochtigheid mag echter niet te hoog zijn om de kwaliteit van het mos te behouden. Het is daarom niet geschikt voor ruimtes zoals een wellness center of zwembad.

^ Project bij particulier (Emmeloord)

Moscombinaties

Naast het leveren van op maat gemaakte mosschilderijen is het ook mogelijk mos te combineren met polystone. Polystone is gemaakt van natuursteen en hars en is licht van gewicht. Voor deze combinatie heeft InGroen Interieurbeplanting een speciaal assortiment frames die gemakkelijk op muren gemonteerd kunnen worden. Deze frames bieden een oneindig aantal ontwerpmogelijkheden, omdat de inhoud van een frame eenvoudig verwisseld kan worden.

Er zijn frames beschikbaar in drie verschillende groottes en kleuren en er kan gecombineerd worden met diverse soorten mos en twee kleuren polystone.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag dan snel meer informatie op!