Project: Conrad

Het kantoor van Conrad Stanen in Emmeloord is onlangs helemaal verbouwd en wauw, wat is het mooi geworden! Wij mochten aan de hand van het prachtige interieurontwerp aan de slag met een beplantingsplan. We hebben voor de basis gekozen voor een combinatie van drie fantastische potten: een matzwarte pot van Pottery Pots, gemaakt van fiberstone (een mengsel van glasvezel en gemalen harde stenen), een pot van Baq welke met de hand versierd is met oesterschelpen en een goudkleurige pot, ook van Baq, uit een complete serie, gemaakt van Polyresin (een mengsel van steen en hars) en met de hand gespoten, waardoor een subtiel kleurenverloop is ontstaan.

De basis is aangevuld met een aantal hangpotten, een langwerpige bak voor op tafel, een hangbak aan de wand en beplanting op de op maat gemaakte bakken op de kasten (door Interemm uit Emmeloord).

Onderhoudsprogramma

Na de plaatsing van de beplanting nemen wij bij Conrad Stanen ook het volledige onderhoud op ons. Wij komen langs voor het bewateren en het geven van voeding, maar daarnaast voeren we o.a. ook snoeibeurten en preventieve ongediertebestrijding uit. Fijn voor het bedrijf, want de medewerkers worden niet extra belast met andere werkzaamheden en fijn voor ons: zo kunnen we goed in de gaten houden hoe de planten het doen nadat we deze geplaatst hebben en kunnen we ingrijpen wanneer nodig.