Interieurbeplanting

Wanneer bedrijven aangeven dat ze geïnteresseerd zijn in beplanting in het bedrijf, komen wij bij hen langs om alle wensen en mogelijkheden door te spreken. In de meeste gevallen hebben de bedrijven wel een aantal wensen, maar zijn zij niet op de hoogte van de verscheidenheid aan mogelijkheden. Daarom maken wij voor hen een op maat gemaakt moodboard met een plan en bijbehorende offerte waarvan wij denken dat het passend is bij dat bedrijf.

x

Het moodboard gebruiken we als leidraad op weg naar de realisatie. Vanaf hier doen we aanpassingen in het plan en de offerte. Vrijwel altijd komen we samen tot een mooi plan.

Naast het visuele aspect speelt bij interieurbeplanting ook de techniek vaak een rol. Een voorbeeld hiervan is een computergestuurd bewateringssysteem, maar nog vaker speelt draagkracht een rol. Bij de wens om groen aan muren te bevestigen, dient hier in sommige gevallen een berekening aan vooraf te gaan. Ditzelfde geldt voor het plaatsen van grotere, tropische bomen die wel meer dan 1750 kg kunnen wegen. Niet iedere ondergrond is hiervoor gebouwd.

Creativiteit

Wat ons kenmerkt, is de eindeloze . Voor Deelwerk in Emmeloord (gevestigd in het oude kantoor van Marktplaats) maakten we een passend plan. Zelf hadden zij het thema ‘bergbeklimmen’ aan het gebouw gegeven. Dit hebben wij volledig verwerkt in de kleur van de bakken en beplanting (beneden dichte beplanting, boven beplanting op stam). Daarnaast hebben we hier veel gebruik gemaakt van tweede- of meerderhands materialen, zoals een oude piano, verroeste kledingrekken, de oude modemkasten van Marktplaats en klimhelmen.