Groenadvies binnen

Planten in een interieur hebben een positief effect op uw medewerkers. De planten zuiveren de lucht, houden de luchtvochtigheid op peil, zijn geluiddempend, verhogen het vertrouwen, reduceren stress en stimuleren de arbeidsproductiviteit. Ze verhogen zelfs de creativiteit én kunnen herstel na ziekte bevorderen. Kortom, planten zorgen voor een gezonder werkklimaat.

Wij ondersteunen bedrijven in het vergroenen van het bedrijfsinterieur, zodat werkgevers de perfecte werkomgeving kunnen creëren voor hun werknemers. Hierin staan kwaliteit, professionaliteit, service en vertrouwen centraal. Onze klanten kunnen altijd van ons op aan!

Het assortiment van producten en diensten van InGroen Projecten is te onderscheiden in drie verschillende categorieën: beplanting, plantenbakken en decoratie en dienstverlening.

   

Bovenstaande foto: project Binnenplezier (Kampen)

 

Zakelijk

Ryanne, interieurbeplanting zakelijk:

“Wij ondersteunen bedrijven in het vergroenen van het bedrijfsinterieur waarbij wij graag aanspraak maken op onze eindeloze creativiteit. Zo kunnen werkgevers de perfecte werkomgeving voor hun werknemers creëren. Bij ons handelen staan kwaliteit, professionaliteit, service en vertrouwen centraal. Onze klanten kunnen altijd van ons op aan. Wij werken aan goede werkverhoudingen met alle betrokken partijen.

Ons assortiment van producten en diensten is te onderscheiden in drie verschillende categorieën: beplanting (grond- en hydrocultuur, groene wanden), plantenbakken en decoratie (waaronder mosschilderijen) en dienstverlening (levering op locatie, plantverhuur en onderhoudsprogramma naar keuze).”

0527-205469

of mail naar ryanne@ingroen.nl

Waarom kiezen voor InGroen Projecten?

  • Jarenlange ervaring in de groene sector;
  • Kwaliteit, service, professionaliteit en vertrouwen staan bij ons altijd centraal;
  • Wij leveren offertes op maat, in overleg met u;
  • Bij plantverzorging door InGroen Projecten geven wij volledige vervangingsgarantie;
  • Wij werken uitsluiten met goed geschoolde mensen;
  • Wij werken aan goede verhoudingen en zorgen er daarom voor dat u snel de juiste persoon te spreken krijgt.

 

Particulier

Nynke, interieurbeplanting particulier:

“Van groen om ons heen worden we gelukkig. Daarnaast is het ook nog eens erg gezond. Maar… veel geld uitgeven aan planten en ze niet kunnen onderhouden, vinden wij, net als jij, hartstikke zonde! Daarom komen wij graag bij je langs om je te adviseren over beplanting: welke plant kan op welke plek? Hoe vaak moet de plant water hebben? Wat vraagt de rest van de verzorging van jou?

We hebben een groot assortiment. Niet alles staat bij ons in de winkel, maar we hebben veel fijne leveranciers om ons heen. We maken een moodboard voor jou, je kiest de planten uit, wij bestellen ze en met een week of twee brengen we alles bij je thuis!”

038 – 4582621

of mail naar welkom@huisjeboompjeplantje.nl