Plantadvies aan Huis

“Mijn planten gaan altijd dood” en “ik heb totaal geen groene vingers” wordt vaak al snel geroepen, maar daar kunnen wij natuurlijk gewoon bij helpen! Huisje Boompje Plantje komt met een uniek concept: ‘Plantadvies aan Huis’. We komen langs voor een wensengesprek en maken daarna een moodboard op maat. Je kan hieruit kiezen wat je mooi vindt, zodat jij het huis kan vergroenen op een levensbestendige manier.

Op deze pagina zie je direct hoe we ‘Plantadvies aan Huis aanbieden’

Wensengesprek

Planten brengen leven in het interieur. Daarnaast worden we superblij van de kleur groen. Twee belangrijke motivaties om het huis te vergroenen. Vaak heb je zelf wel ideeën: “daar zou ik graag een grote plant willen hebben staan: een echte eyecatcher”. In het wensengesprek geef je aan welke plekken in huis je graag wat groener zou willen, maar je kan ons natuurlijk ook ‘de vrije hand’ geven. Vinden we niet erg! 😉

Moodboard

Na dit gesprek gaan wij op kantoor aan de slag met een moodboard op maat. Hierin zie je foto’s van je eigen huis terug samen met verschillende opties aan potten en planten. Potten passend bij het interieur en planten die goed op die plek kunnen vertoeven. Je maakt dus nooit een verkeerde keuze.

Uit het moodboard kies je welke planten en potten je graag zou willen. Alle prijzen staan er ook bij, dus je komt niet voor verrassingen te staan.

Vaak moeten wij (een gedeelte van) de gekozen potten en planten even voor je bestellen. De mogelijkheden zijn namelijk veel groter dan de oppervlakte die wij hebben voor eigen voorraden. Maar in het moodboard hebben we al rekening gehouden met producten die snel leverbaar zijn. Je hoeft dan vaak ook niet langer dan twee weken te wachten voordat we langskomen met een bus vol potten en planten.

Levering

Wij helpen je om alles op de juiste plek te zetten. Hierbij praten we honderduit over planten en de verzorging, maar dit onthoud je natuurlijk niet allemaal. Snappen we ook! Daarom krijg je na levering een uitgebreide instructie plantverzorging voor de planten die je hebt gekozen. Deze mailen we naar je toe, zodat je dit er makkelijk bij kunt pakken als je het even niet meer weet.

 

Plantverzorging

Maar kom je er na een paar maanden niet helemaal uit, omdat die ene plant het toch wat moeilijk lijkt te hebben, dan zijn we via de mail en via WhatsApp 24/7 voor jou bereikbaar. “Liever te vroeg dan te laat” zeggen we hier altijd bij, dus schroom niet om contact op te nemen met je vragen over de verzorging van de planten. We laten je niet in de steek! 🙂