Calculator/Werkvoorbereider (32-40 uur)

Ons bedrijf in de Noordoostpolder groeit en is steeds actiever met ingewikkelde, grote projecten. Daarom zijn wij op zoek naar iemand die sterk is met cijfers en zijn of haar interesse heeft in onze groene wereld. Ons kantoor is gevestigd op het Ecopark in Emmeloord. Met behulp van onze schriftelijke en mondelinge informatie zorg je voor de vakinhoudelijke calculaties van diverse projecten. Tevens is er een rol voor je weggelegd in de werkvoorbereiding.

Locatie: Emmeloord

Uren per week: 32-40 uur

Wij zijn op zoek naar een echt ‘familielid’. Goed contact en een open, eerlijke en gezellige houding staan bij ons centraal: samen bereiken we één doel.

Wat vragen we?

Je bent verantwoordelijk voor het maken van calculaties van diverse projecten. Met de verzamelde informatie pak je (op termijn) zelfstandig grotere en complexe aanvragen op. Ook maak je calculaties van de door ons gemaakte ontwerpen. Gestructureerd zorg jij ervoor dat het totale proces soepel verloopt en compleet en tijdig overgedragen wordt aan de projectleider. Samen met de projectleider pakken jullie de werkvoorbereiding op, zodat alle materialen op het juiste moment op de juiste plek zijn. Jij bent dus echt een organisatie-goeroe! Je bent technisch en administratief sterk en je hebt financieel inzicht.

Wat bieden wij jou?

  • Wij geven je de kans om mee te werken aan een innovatief, groen bedrijf waarbij een gezonde leefomgeving voor mens, dier en natuur voorop staat. Plezier in het werk is bij ons erg belangrijk;
  • Faciliteiten voor werken in de cloud, waarmee je eventueel op iedere plek kunt werken. Maar uiteraard hebben we te allen tijde een fijne, groene en ruime werkplek voor je beschikbaar!
  • Mogelijkheden tot werkgerelateerde cursussen en/of trainingen die passen bij je functie;
  • Marktconform salaris.

 

Ben je geïnteresseerd in deze functie, stuur dan snel een motivatie en cv naar info@ingroen.nl