Assistent Hovenier (37 uur)

Ons bedrijf in de Noordoostpolder groeit en is steeds actiever met uitdagende, grote projecten. In ons fantastische team ben jij de rechterhand van de hovenier bij de aanleg en het onderhoud van de grotere tuinen, maar ook van groene schoolpleinen en beleef- en beweegtuinen. Door jouw goede werk maak je onze klanten blij.

Locatie: Emmeloord

Uren per week: 37 uur

Niveau: MBO Niveau 2 of 3

Wij zijn op zoek naar een echt ‘familielid’. Goed contact en een open, eerlijke en gezellige houding staan bij ons centraal: samen bereiken we één doel.

Wat vragen we?

Het realiseren van tuinen en/of het mooier maken van de groene leefomgeving is jouw passie. Je doet dit niet zomaar: je zet je met hart en ziel in voor een groenere wereld. Je voelt je verantwoordelijk voor de uit te voeren werkzaamheden en zorgt ervoor dat deze aan onze kwaliteitswensen voldoen. Je bent een sociaal mens en communiceert duidelijk en vriendelijk met onze klanten. Je hebt de opleiding Hovenier niveau 2 of niveau 3 afgerond of meer dan 2 jaar werkervaring in een vergelijkbaar bedrijf. Je bent in het bezit van een rijbewijs (BE is een pré) en VCA diploma.

Wat bieden wij jou?

  • Wij geven je de kans om mee te werken aan een innovatief, groen bedrijf waarbij een gezonde leefomgeving voor mens, dier en natuur voorop staat. Plezier in het werk is bij ons erg belangrijk;
  • Mogelijkheden tot werkgerelateerde cursussen en/of trainingen die passen bij je functie;
  • Marktconform salaris.

 

Ben je geïnteresseerd in deze functie, stuur dan snel een motivatie en cv naar info@ingroen.nl