Allround Hovenier t.b.v. Onderhoud (37 uur)

Ons bedrijf heeft een behoorlijk aantal onderhoudsadressen, zowel bij particulieren als bij bedrijven. Onze focus ligt op professionaliteit en kwaliteit. Door jouw ervaring en kennis van de vele variëteiten aan beplanting lukt het jou om iedere (bedrijfs)tuin netjes in orde te houden.

Standplaats: Emmeloord

Uren per week: 37 uur

Niveau: minimaal MBO Niveau 3 of >5 jaar werkervaring

Wij zijn op zoek naar een echt ‘familielid’. Goed contact en een open, eerlijke en gezellige houding staan bij ons centraal: samen bereiken we één doel.

Wat vragen we?

Het onderhouden van tuinen en/of het mooier maken van de groene leefomgeving is jouw passie. Je doet dit niet zomaar: je zet je met hart en ziel in voor een groenere wereld. Je voelt je verantwoordelijk voor de uit te voeren werkzaamheden en zorgt ervoor dat deze aan onze kwaliteitswensen voldoen. Je bent een sociaal mens en communiceert duidelijk en vriendelijk met onze klanten. Je hebt de opleiding Hovenier niveau 3 afgerond en/of meer dan 5 jaar werkervaring in een vergelijkbaar bedrijf. Je bent in het bezit van een rijbewijs (BE is een pré) en VCA diploma.

Wat bieden wij jou?

  • Wij geven je de kans om mee te werken aan een innovatief, groen bedrijf waarbij een gezonde leefomgeving voor mens, dier en natuur voorop staat. Plezier in het werk is bij ons erg belangrijk;
  • Mogelijkheden tot werkgerelateerde cursussen en/of trainingen die passen bij je functie;
  • Diverse doorgroeimogelijkheden;
  • Marktconform salaris.

 

Ben je geïnteresseerd in deze functie, stuur dan snel een motivatie en cv naar info@ingroen.nl