Onze organisatie

InGroen Interieurbeplanting richt zich, zoals de bedrijfsnaam al aangeeft, volledig op de beplanting in uw interieur. Met alles wat wij doen houden wij rekening met de impact ervan op het milieu. Hiermee willen wij onze klanten en partners graag inspireren en stimuleren hetzelfde te doen.

Wij hebben veel ambities op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo willen wij voor onze medewerkers een veilige, prettige en gezonde werkomgeving creëren: iets wat wij ook in uw bedrijf ambiëren. Ook investeren in onze mensen door middel van opleidingen, trainingen en werkgelegenheid krijgt bij ons een hoge prioriteit.

Professionaliteit, kwaliteit, service en vertrouwen richting onze klanten staat altijd voorop: wij zijn pas tevreden over ons werk wanneer u dat ook bent.

 

Binnen en buiten

Door de nauwe koppeling met het hoveniersbedrijf, Arjan Schwering Hovenier, kunt u bij InGroen Interieurbeplanting ook kiezen voor de verzorging van het totale plaatje: binnen en buiten. De hoveniers van Arjan Schwering Hovenier zijn goed geschoold en werken zeer gemotiveerd om alle klanten van goede kwaliteit en de juiste service te kunnen voorzien. Uiteraard biedt een combinatie van beiden perspectief voor een goede aanbieding. Wilt u hier meer over weten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Verhuizing

Op dit moment zijn wij druk met het realiseren van een andere locatie voor InGroen Interieurbeplanting. Wij zijn van mening dat wij u een nog betere service kunnen verlenen wanneer wij op een andere locatie gevestigd zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat onze wens zo snel mogelijk in vervulling gaat: het realiseren van een ruime werkplek waar wij voldoende ruimte hebben voor voorraad, zodat wij u op een kort termijn van onze producten kunnen voorzien, en een showroom waarin u zich kunt laten inspireren en informeren. Wij houden u op de hoogte van de vorderingen op onze ‘Nieuws-pagina‘.